Binnen de aangeboden workshops wordt ,naast het beleven van plezier, gewerkt met het volgende doel:

Het kind leert zichzelf beter kennen op een speelse, ontspannen en creatieve manier, door middel van verschillende activiteiten in een kleine groep.

Dit doel wordt behaald door op gezellige en speelse wijze op creatieve wijze aan de slag te gaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van spellen, materialen, yogaoefeningen,knutselmaterialen en materialen uit de natuur. De kinderen zijn in een klein groepje actief en kunnen daarbinnen kijken naar hun eigen mogelijkheden en uitdagingen. Aandacht krijgen is een belangrijk element van het succes van de aangeboden workshops. De workshops kunnen ook gebruikt worden om je verjaardagsfeestje naast veel plezier,ook  meer inhoud te geven.De kinderen gaan naar huis met meer zelfkennis en zelfvertrouwen.

Mogelijke thema's:

kwaliteiten en schatten

dromen en wensen

ridders en hun schilden

theeleuten met meisjes en jongens

Gedachtes en gevolgen

Voorbeelden van de uitwerking van een workshop, staan hieronder:

Thema:   Kwaliteiten & Schatten

Voor jongens en meisjes tussen de  6 en 12 jaar. In een groepje van max. 6 personen gaan we aan de slag met schattengraven. We gaan op zoek naar onze eigen kwaliteiten en wie weet wat voor schatten je allemaal ontdekt.

Wat gaan we allemaal doen:

We gaan aan de slag in een klein groepje, doen een spel, genieten van creatief bezig zijn en leren onszelf beter kennen op een fijne ontspannen manier.

  • Aan de slag met het coachspel: schatgravers!
  • Creatief aan de slag en meer...

Deze workshop wordt aangeboden op aanvraag.

Ook mooi voor een verjaardagsfeestje, waar je de kinderen iets mee wil geven n.l. meer kennis over zichzelf en hun vriendinnetjes

Theeleuten voor meiden en jongens van de basisschool.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en ben je graag van creatief bezig, samen met anderen.Gezellig kletsen en samen iets moois te maken. Je leert jezelf beter kennen op een speelse en creatieve wijze. We maken er een gezellig middag van waar je actief en gezellig met anderen bezig bent in een groepje van max. 6 personen. 

De belangrijkste ingrediënten :

  • Thee ( iets anders mag ook),met iets lekkers
  • Creativiteit
  • Jezelf zijn
  • Aandacht voor jou
  • Luisteren naar en praten over thema's die voor jou en andere meiden belangrijk zijn.
  • Gezelligheid

Ook geschikt voor een invullen van een verjaardagsfeestje.

 Tarief verschillende workshops:

Tijdsduur: 1,5  uur

Datum: op aanvraag 

Prijs: €15,- per persoon

  

DSC02303 2

vb uit ridders en schilden