Mijn naam is Anja Liberton.

Mijn passie is werken met mensen en daarbij samen kijken naar mogelijkheden.

Ik geloof dat mensen zich, ongeacht hun leeftijd, willen en kunnen ontwikkelen.

Van jongs af aan,ben ik bezig geweest met kinderen en hun ontwikkeling. Na lesgeven bij div. verenigingen en een loopbaan binnen het onderwijs heb ik ervaring met het werken en begeleiden van kinderen,ouders en leerkrachten.

Ik heb gewerkt met kinderen met leer- en gedragsproblemen. Daarnaast waren mijn werkzaamheden remedial teaching, begeleiden van (startende)leerkrachten in de praktijk met en zonder gebruik van beeldmateriaal, docentschap op HBO en Masterniveau op de gebieden gedrag en begeleiding. Daarbij ben ik geschoold als (kinder)coach . 

Naast deze beroepservaring, ben ik moeder van 3 prachtige kinderen. 1 van deze kinderen heeft een beperking.

Mijn werk als (kinder)coach is een logisch vervolg op alle ervaringen die ik afgelopen jaren heb opgedaan tijdens mijn werk in het onderwijs en alle kennis die ik heb opgedaan tijdens een vrijwel ononderbroken reeks aan opleidingen en cursussen. Het geeft me de mogelijkheid om in relatief korte tijd op een oplossingsgerichte wijze kinderen en ouders weer een stapje verder te helpen.

In mijn werk, maar ook privé, ben ik betrokken, nuchter, empatisch, positief en oplossingsgericht. Mijn werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, oplossingsgerichtheid samenwerken en doelgerichtheid.

. home foto